RSS Feed

Harta Karun Nenek


For all this time!! i’m so pissed of… lol i just found a guilty pleasure called ‘treasury’. ngahhahahaa. well, last month i just realize many thing i’ve not seen done in nenek house. Walaupun serrriiinggg banget mondar-mandir bolak balik keluar masuk kerumah nenek, ada satu tempat yang beneran deh ga tau itu fungsinya apaan.

Tempatnya berderetan sama kamar si mbak dan mas yang ngurusin rumah plus gudang yang isinya ga lebih dari alat-alat perkakas buat kebun nenek, dan satu lagi ya ruangan itu, ruangan yang ga pernah saya liat terbuka karena emg ga pernah di buka-buka klo ga perlu. but unlocked!! seriously! isnt weird, tho?

and finally, after we spent a quality time in kitchen (sounds amigu!) LOL then i knew it. Ternyata itu ruangan tempat nenek naro segala macem peralatan masak dan baking, tempat nenek memilih segala macam alat yang  beliau pake untuk memasak dan membuat makanan terenak (leebehhh!) lol

A room full of a kitchen tools with different function, i mean very multifunction. from Stainless Steel to silicon rubber tools. so magnificient!!

what a great!! gilaaa ya, lebih-lebih dari chef-pro yang saya kenal. so many things, i mean kitchen utilities that i dont have in my house. so pissed.. i found some international brand, so i guess while grandma traveling to cengapoh (singapore-red) never to forget to visit IKEA. SAYA MASIH TERKESIMA dengan penemuan pada siang itu. 

a room full of kitchen tools

itu hanya sebagian aja yang ke poto, saking terkesima jadi charlie di willy wonka-nya nenek. LOL kayaknya kita punya satu misi setelah melihat isi ruangan rahasia nenek. kita sama-sama mau beli silicon rubber kitchen tools yang di jual di Toko Ani. Banyak banget yang mau di beli klo masuk ke toko ani. wonderfull place to visit for baker and cooker. cute tools and the ornament itself. 

 

place to chit-chat,eat,and laugh

toko ani

Silicon rubber

 

 

 

 

 

 

 

 

well, at least i have delicious food from nenek kitchen, with her magic room inside. Best touring ever, kalo tau dari awal ada ruangan itu mungkin saya akan lebih jarang menyuruh si mbak untuk ambil alat-alat masak. Mungkin bisa aja tuh kalo saya tertiudr lelap di ruangan itu seharian saking capek-nya ngeliatin satu-satu peralatan masak nenek. hehheehe 

Thank you nenek for taught me many different recipes (dessert!!) as my favorite food, and keep rock n roll in your fabs kitchen. cant wait to another ‘kitchen battle’ with you. *kiss *hugs

me and nenek

About Rinny Hafid

i am a part time WORKER, a part time CHEF and a FULL-TIME TRAVELER!

One response »

  1. Keren bgt ya dapur nenek nya, se keren cucu nya yg juga suka masak hehe. Belajar dr nenek nya yah pst kalu k masak gini.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: